RRETH NESH

Faben Shpk operon ne fushen e import eksport dhe tregtim te materialeve industriale, kryesisht te bojrave, llaqeve, dhe sistemeve knauf.

Kompania u themelua nga z.Fatmir Rrasa dhe z.Beni Rrasa me date 1 Mars te vitit 2004. Pervoja e 10 viteve ne Greqi dhe Itali , deshira per te investuar dhe kontribuar ne vendin tone na bene te hedhim hapat e para drejt krijimit te nje sipermarrje.

Gjithcka ne fillim nisi si nje sipermarrrje familjare per t’i sherbyer zones ku banonim. Duke pare potencialet e medha te ketij sektori, kerkesen ne rritje per ndertim, kompania investoi ne burimet njerezore, mjete transporti, makazina etj.

Fale perkushtimit tone kompania u zhvillua me hapa te shpejte, duke arritur te behet nje nga kompanite me te suksesshme te ketij sektori.

about-us
15

VITE EKSPERIENCË

33

PUNONJËS

1439

KLIENTË

3750 m²

MAGAZINA

PRODUKTET TONA